Ik wil een fotoshoot doen, en dan?


Uiteraard kan iedereen bij mij een fotoshoot komen doen. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om leuke foto's van jezelf of geliefden, de kinderen, je huisdier. Misschien dat je je eens 'fotomodel' wil voelen! Het is voor iedereen die het leuk vindt door mij een keer mooi op de foto gezet te worden mogelijk. Hetzij in mijn kleine, maar gezellige zolderstudio, bij je thuis of op een locatie. Het is voor mij altijd de uitdaging samen te zorgen dat er door houding, kleding, uitstraling of accessoires een serie bijzondere foto's ontstaat waarmee jij blij bent.
Als je een aanvraag voor een shoot hebt gemaild, gaan we tijdens het mailverkeer of telefoongesprek proberen een beeld te vormen wat voor shoot het gaat worden. Of je zelf een idee hebt voor de shoot, of je een voorkeur hebt voor foto's in een bepaalde stijl enz. Vervolgens ontmoeten we elkaar op het afgesproken tijdstip bij de fotostudio of op de locatie. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. Een fotoshoot gaat bij mij niet echt op tijd, dus het kan wel eens een beetje uitlopen. Ik vind het belangrijker dat het er gezellig en relaxed aan toe gaat, wat de kwaliteit van de foto's alleen maar ten goede komt. (uitzondering hier op is de mini shoot die ik wel binnen de tijd afrond)
Nee, je krijgt de foto's niet gelijk mee, ik wil ze eerst op onregelmatigheden nalopen. Je krijgt na ongeveer 2 weken een downloadlink via wetransfer met de afgewerkte foto's in hoge resolutie, geschikt voor vergrotingen en afdrukken. Zo kun je net zoveel afdrukken voor eigen gebruik maken als je wilt, bij een afdrukcentrale van jouw keuze. Ik zal je wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site.
Nee zeker niet. Ik zal altijd je toestemming vragen om een aantal foto's van je shoot te mogen publiceren op mijn website, maar het is zeker geen verplichting. En ook als je achteraf besluit, zelfs nadat je al toestemming had gegeven en ze geplaatst zijn, dat je ze toch niet op de site wilt is een mailtje voldoende. Ik zal ze dan zo snel mogelijk van de site verwijderen.
Ik vraag slechts een kleine bijdrage, die ik gebruik in de aanschaf/vervanging van apparatuur. Omdat ik simpelweg fotografie heel erg leuk vind om te doen.
Ik zou zeggen bekijk de foto's op m'n site en oordeel daar zelf over.
Time For Files, je wilt graag een shoot onder deze voorwaarden doen. De optie is bespreekbaar als je een origineel idee, een leuke setting of locatie, een apart thema of dergelijke hebt. In ieder geval iets waar ons beider portfolio mooi mee aangevuld wordt. Ik stuur dan na de bewerking van de foto's de hoge resolutiebestanden via wetransfer naar je toe. Heb je een gaaf idee, mail me dan met de omschrijving van jouw idee en je krijgt zeker reactie terug. Met enige regelmaat bied ik zelf ook TFF shoots aan waar je je voor aan kunt melden.
Kijk hiervoor onder het info menu bij specials.