Maak je keuze.


MYOwn staat voor Make Your Own shoot.

Het is een shoot waarbij in principe (bijna) alles kan en mag. Je kiest je eigen thema's en wijzes waarop je gefotografeerd wil worden. Zorg voor kleding, accessoires, props en andere materialen, verzorg je eigen make-up en we maken er wat moois/leuks van. We maken dan foto's van close-up, halftotaal tot totaalshot, staand zittend, liggend springend en whatever je nog meer kunt verzinnen. Eén advies; houd je keuze beperkt tot max. 3 thema's en neem hiertoe dan de juiste kleding mee.
Je mag van kleding wisselen en/of je haarstyle en make-up veranderen. (daar moet je zelf voor zorgen, dus of zelf doen of een vriend(in) die het doet).

De foto's worden vervolgens nagelopen en gecorrigeerd. Je ontvangt na een aantal weken een een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. Maar ze staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Een DUO-MYOwn-shoot samen met je man, vrouw, broer, zus, vriend, vriendin, opa of oma. Er worden dan foto's van jullie samen en afzonderlijk gemaakt. (Ik zal je wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar dit is geen verplichting).

Vindt je het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Doen, ik vind het prima.

Een Mini-shoot is een korte shoot waarvoor we 30-45 minuten uittrekken. Je/jullie bepalen vooraf onderling hoe jullie op de foto willen en komen dan met passende kleding op de set. Natuurlijk kun je hier ook nog wel even je haar en make-up checken en indien nodig bijwerken. We schieten dan een leuke en diverse serie aan plaatjes.

De foto's worden nagelopen en gecorrigeerd. Na ongeveer een week ontvang(en) je/jullie een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Vindt je/vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon doen, ik vind het prima.

Liefde vastleggen is heel bijzonder.

Zijn jullie net een stelletje en smoorverliefd? Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie mooie foto’s voor de uitnodiging? Of zijn jullie al heel lang samen en nog steeds stapelverliefd? Of ..... ach het maakt niet uit, jullie houden van elkaar en willen dat graag vastleggen? Bij mij gaat het er om van jullie de mooiste foto’s te maken waar jullie liefde voor elkaar vanaf straalt.

Dan is een love-shoot eigenlijk het ultieme cadeau om aan jezelf en/of je geliefde te geven. We maken dan iets moois van dit moment, om te bewaren of als mooie wanddecoratie bij jullie thuis.

De foto's worden na de shoot nagelopen en gecorrigeerd. Na ongeveer een week ontvang(en) je/jullie een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto's te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Vindt je/vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon doen, ik vind het prima.

Een mooie serie portretten.

Wil je graag een mooie serie portretten, waarbij je moet denken van close-up t/m halftotaal shots, met verschillende soorten belichtingen. Dan is deze keuze de juiste. Je mag van kleding wisselen en/of je haarstyle en make-up veranderen. (daar moet je zelf voor zorgen, dus of zelf doen of een vriend(in) die het doet).

Je ontvangt na een aantal weken een CD/DVD met daarop de mooiste foto's(minimaal 20ex.), welke allemaal zijn nagelopen en waar nodig gecorrigeerd zijn op stofjes, uitsnede, kleur, ongewenste items enz. De foto's op de CD/DVD zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. En dat inderdaad voor slechts € 35.

Een DUO-portretshoot samen met je vriend(in) Er worden dan foto's van jullie samen en ieder afzonderlijk gemaakt.Voor de prijs hoeven jullie het niet te laten, voor jullie gezamenlijk is dat maar € 45.
Ik zal je/jullie wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar het is geen verplichting.

Vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon lekker doen, ik vind het prima.

Vrienden/vriendinnen shoot.

Een vrienden/vriendinnen shoot is niet alleen heel erg leuk om te doen. Het heeft ook extra waarde als jullie elkaar jaren later nog eens opzoeken en onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken op die "goeie ouwe tijd". En dan de lol beleven hoe jullie uiterlijk al dan niet verandert zijn, waar toen jullie interesses lagen. Het voegt een extra dimensie aan het ophalen van herinneringen bij een gezellige trip langs memory lane, en zorgt zeker voor "Oh ja weet je nog" reacties.

De shoot kan natuurlijk gedaan worden op m'n zolderstudootje, maar veel leuker is misschien wel een locatie waar jullie allen iets mee hebben, rondhangen of samenkomen. Natuurlijk trekken jullie dan je favoriete kleding aan en nemen jullie je belangrijke accessoires mee. Vergeet dan bijvoorbeeld zeker niet je smartphone (eigenlijk een overbodige opmerking) of dingen die nu super nieuw of hot zijn. Over enige tijd is dat misschien net zo out of date als nu het cassettebandje. (kennen jullie die?) Jullie kunnen er natuurlijk ook gewoon een funshoot van maken.

Jullie ontvangen ieder na een max. 3 weken een download link via Wetransfer met daarin de mooiste foto's (minimaal 20ex.), welke allemaal zijn nagelopen en waar nodig gecorrigeerd zijn op stofjes, uitsnede, kleur, ongewenste items enz. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto's zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto's staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.
En dat inderdaad voor slechts € 50 bij 4 personen.

Ik zal jullie wel altijd vragen of ik een aantal foto's mag plaatsen op mijn site, maar het is geen verplichting.

Er is niets meer bijzonder dan de komst van een nieuw leven.

Deze periode is zeker één van de mooiste uit het leven. Het uitkijken naar dat nieuwe mensje met het beste uit jullie beiden. Dan is het zeker zo leuk om een prachtige herinnering te behouden aan die periode in de vorm van een serie mooie foto's. De foto's krijg je uiteraard op een DVD. Als extra kun je ze ook bijbestellen in de vorm van een diashow, een mooie grote afdruk voor aan de wand of in een album, digitaal en/of afgedrukt.

Een shoot, binnen in m'n studio of buiten kost slechts € 35. Wil je er graag een mooi opgemaakt album bij (20 pagina's op 24x30cm) dan zijn de extra kosten € 65. Of een schitterend afgedrukte canvas is ook mogelijk, 40x60cm voor € 35 en op formaat 50x70cm kost € 45.

Uiteraard kun je de foto's ook zelf laten afdrukken, jullie krijgen ze in hoge resolutie zodat alle mogelijkheden open staan.


Ik maak portfolio's voor modellen, visagisten, figuranten, artiesten en opdrachtgevers. Man, vrouw, oud, jong, dik of dun, het is uitstraling en charisma dat mensen mooi/interessant maakt. Ik ben geen modellen-, casting- of artiestenbureau, maar je kunt jezelf gratis op m'n site promoten als je dat wilt, mits je bij mij een portfolioshoot hebt laten maken. Er worden dan een aantal foto's uit de shoot (max. 15) op mijn website geplaatst waar je vanaf je facebook of eigen site naar toe kunt linken. Dit is geen verplichting maar een gratis optie. Ben jij dus op zoek naar mooie foto's van jezelf tegen een aantrekkelijke prijs waarmee je jezelf kunt promoten en/of aan kunt melden bij modellen en castingbureau's. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Normaal kost een professionele portfolioshoot met digitale nabewerking al snel zo'n 300€. Ik bied dit aan voor 75€. Als je een visagiste wilt moet dit apart worden bijgeboekt, je krijgt hiervan vooraf prijsopgave. Maar je kunt je natuurlijk ook zelf opmaken of je eigen visagisie regelen. Aan jou de keus.

Bij de portfolioshoot werken we uiteindelijk naar een totaal van 20 goede foto's verdeeld over maximaal 4 door jou gekozen categorieën, portret, pose, fashion, reclame, thema, fantasy, glamour, badkleding*, lingerie*, enz. (* vanaf 18 jaar). Na ongeveer vier weken ligt de CD met de foto's, allen nagelopen en eventueel bewerkt naar stijl voor je klaar. Maar ook een sedcard (digitaal) met daarop je gegevens, van elke categorie een print op A4-formaat. Je kunt zelf bij iedere fotoservice de foto's laten afdrukken.
Je kunt je hiermee inschrijven bij modellen en castingbureaus en gebruiken voor als je jezelf wilt promoten als artiest, bij artiestenbureaus en boekingskantoren. Of gewoon voor jezelf!

Heb je zelf nog wensen en ideeën voor uitbreiding van je portfolio? Mail mij dan je ideeën met (als je die hebt) je digitale sedcard of website met je portfolio.
Een contract voor de portfolioshoot kan, maar hoeft bij mij niet, want het zijn jouw foto's, en dus ligt het copyright bij jou. Wel vraag ik je of ik de foto's mag gebruiken ALLEEN ter promotie van mijn site en werk, NIET voor commerciële doeleinden. Hiervan ontvang je een ondertekende verklaring. Modellen en figuranten t/m 16 jaar worden alleen gefotografeerd in het bijzijn van 1 van de ouders of verzorgers.
Voor alle modellen geldt: neem gerust iemand mee naar de fotoshoot. Ik vind ik het gezellig als je een van je ouders, je vriend/vriendin, of een andere bekende meeneemt.

Bands en artiesten promo shoot.

Artiesten, zangers, zangeressen, bands, acteurs, actrices, show, dans of theatermensen enz. Beginnend of al flink aan de weg timmerend, amateur, semi-prof of professioneel kunnen mij boeken voor een shoot. Fotoshoots voor voor op de eigen website, posters, aanplakbiljetten, voor promotionele doeleinden of voor een CD-cover + inlay, het is allemaal mogelijk. Ook het ontwerp en de opmaak van het promotiemateriaal is mogelijk.

Aangezien dit veelal shoots in opdracht zijn zullen de kosten zijn derhalve sterk afhankelijk van wat de opdracht inhoud en daardoor is het niet mogelijk een prijs hiervoor te vermelden. Neem daarom contact op, vul vast eventuele gegevens in op het contactformulier op de contactpagina en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. We gaan dan de opdracht bespreken en u ontvangt vervolgens van mij een offerte.

Themashoots zowel in studio als op locatie.

Themashoots zijn leuk om te doen zowel in studio als op locatie. Het vraagt creativiteit van zowel model, visagist als fotograaf. Aan de andere kant kun je er je fantasie lekker op loslaten. Omdat dit leuke shoots zijn om beider portfolio aan te vullen bestaat de mogelijkheid deze shoots op een TFF-basis.

Misschien zijn de volgende onderwerpen wat voor jou:

MyColor: geef je lievelingskleur niet alleen met kleding en of attributen weer, maar ook op een aparte wijze door na te denken over waar je de kleur mee associeert, welk gevoel het oproept ( bijv. ROOD = hitte, liefde, gevaar. BLAUW = koel, rust, oneindigheid. ORANJE = vreugde, waarschuwing. WIT = puur, onschuld, leegte)

Emotie/expressie: Van een complete serie gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen tot een samenspel van personen/personages die iets weergeven bijv. kooplust, vriendschap, eenzaamheid enz.

Mijn Passie: Je bent helemaal gek van .... en je wilt dat wel een keer vastgelegd hebben.

Fashion Your Style: Je bent gek op mode en je hebt zelf een bepaalde modestijl waarvan je dan ook van alles van in huis hebt (classy, chiq, streetwear, party enz) En misschien heb je ook een idee hoe je dat wilt verbeelden of misschien even eerst over brainstormen. Mail me and let’s go.

Filmposter: Bedenk je eigen filmverhaal, de titel en we maken de filmposter. Of we doen een remake van de poster van een bestaande film. Dit thema is bij uitstek geschikt voor jou samen met vrienden/vriendinnen.

Xtravaganza: Je bent extravagant, je valt graag op in kleding, haardracht enz. Of je bent in het bezit van een extravagante motor, auto, sieraden. Kortom de niet doorsnee personen en zaken komen hier aan bod.

Wat andere suggesties waar je je eigen ideeën op los kunt laten zijn:
My kind a thing - Hiphop style - Streetwear - Party time - Rock’n roll - Pijama Party - Xtreme pets - Retro - Heaven & hell - Way of life.

Vindt je een van de bovenstaande shoots leuk of je hebt zelf een leuk idee voor een thema en in je bent het bezit van de benodigde kleding en accessoires meld je dan aan en vermeld de naam van het thema van jou keuze in het onderwep van je mailtje. Als ik jou idee ook interessant vind maken we er een leuke shoot van.
Er zijn ook nog een aantal speciale shoots die ik op TFF basis doe.