Shoots in de studio,
op een binnen- of buitenlocatie
of bij je thuis

Mini
studioshoot

15
 • 1 persoon
 • 1 uur shooten
 • 1 kledingwissel
 • minimaal 10 nagelopen foto's
 • Foto's na 1 week via WeTransfer

Standaard
studioshoot

35
 • 1 persoon, max.3
  € 15 per extra persoon
 • 2 uur shooten
 • 3 kledingwissels
 • minimaal 25 nagelopen foto's
 • Foto's na 2 weken via WeTransfer

Groeps studioshoot

50
 • 3 pers. max. 6.
  € 10 per extra persoon
 • 1,5 uur shooten
 • 1 kledingwissel
 • minimaal 25 nagelopen foto's
 • foto's na 2 weken via WeTransfer

Zwangerschaps studioshoot

75
 • met het hele gezin
 • 2,5 uur shooten
 • 3 kledingwissels
 • minimaal 25 nagelopen foto's
 • foto's na 2 weken via WeTransfer

Hieronder vindt je nog een aantal specifieke shoots

Shoots kunnen gedaan worden in m’n zolderstudio, op een door jou gekozen binnen- of buitenlocatie of zelfs bij je thuis. De kosten voor een shoot in m’n zolderstudio staan hierboven vermeld. De minishoot kan alleen in de studio. Kies je voor een locatie, dan komt daar reiskosten bij á € 0,25 / kilometer heen en weer. (Dit volgens google maps berekend) Is het een locatie waar entree voor wordt berekend dan komen die voor jou/jullie rekening. Bij de thuislocatie geldt een toeslag van €15 voor de lichtsets, tenzij er alleen met bestaand licht gewerkt wordt.

MYOwn staat voor Make Your Own shoot.   € 45

Het is een shoot waarbij in principe (bijna) alles kan en mag. Je kiest je eigen thema’s en wijzes waarop je gefotografeerd wil worden. Je zorgt voor kleding, accessoires, props en andere materialen, verzorg je je eigen make-up en dan maken we er wat moois/leuks van. We maken dan foto’s van close-up, half- tot totaalshot, staand, zittend, liggend springend en whatever je nog meer kunt verzinnen. Eén advies; houd je keuze beperkt tot max. 3 (kleding)thema’s en neem hiertoe dan de juiste kleding mee.

Je mag van kleding wisselen en/of je haarstyle en make-up veranderen. (daar moet je zelf voor zorgen, dus of zelf doen of een vriend(in) die het doet).

De foto’s worden vervolgens nagelopen en gecorrigeerd. Je ontvangt na een aantal weken een een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto’s alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. Maar ze staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Een DUO-MYOwn-shoot samen met je man, vrouw, broer, zus, vriend, vriendin, opa of oma. Er worden dan foto’s van jullie samen en afzonderlijk gemaakt. (Ik zal je wel altijd vragen of ik een aantal foto’s mag plaatsen op mijn site, maar dit is geen verplichting).

Vindt je het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Doen, ik vind het prima.

Mini-special shoot € 25  (max.3 personen)

Een Mini-special shoot is een korte shoot waarvoor we 1 uur voor uittrekken. Je/jullie bepalen vooraf onderling hoe jullie op de foto willen en komen dan met passende kleding op de set. Natuurlijk kun je hier ook nog wel even je haar en make-up checken en indien nodig bijwerken. We schieten dan een leuke en diverse serie aan plaatjes.

De foto’s worden nagelopen en gecorrigeerd. Na ongeveer een week ontvang(en) je/jullie een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto’s te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto’s staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Vindt je/vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon doen, ik vind het prima.

Liefde vastleggen is heel bijzonder. (Love-shoot € 45)

Zijn jullie net een stelletje en smoorverliefd? Gaan jullie binnenkort trouwen en willen jullie mooie foto’s voor de uitnodiging? Of zijn jullie al heel lang samen en nog steeds stapelverliefd? Of ….. ach het maakt niet uit, jullie houden van elkaar en willen dat graag vastleggen? Bij mij gaat het er om van jullie de mooiste foto’s te maken waar jullie liefde voor elkaar vanaf straalt.

Een love-shoot is dan eigenlijk het ultieme cadeau om aan jezelf en/of je geliefde te geven. We maken dan iets moois van dit moment, om te bewaren of als mooie wanddecoratie bij jullie thuis.

De foto’s worden na de shoot nagelopen en gecorrigeerd. Na ongeveer een week ontvang(en) je/jullie een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto’s te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto’s staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Vindt je/vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon doen, ik vind het prima.

Portretshoot vanaf € 45

Wil je graag een mooie serie portretten, waarbij je moet denken van close-up t/m halftotaal shots, met verschillende soorten belichtingen. Dan is deze keuze de juiste. Je mag van kleding wisselen en/of je haarstyle en make-up veranderen. (daar moet je zelf voor zorgen, dus of zelf doen of een vriend(in) die het doet).

De foto’s worden vervolgens nagelopen en gecorrigeerd. Je ontvangt na een aantal weken een een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto’s alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. Maar ze staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd. En dat inderdaad voor slechts € 45.

Een DUO-portretshoot samen met je vriend(in) Er worden dan foto’s van jullie samen en ieder afzonderlijk gemaakt. Voor de prijs hoeven jullie het niet te laten, voor jullie gezamenlijk is dat maar € 60.

Vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon lekker doen, ik vind het prima.

Vrienden/vriendinnen shoot. (2 personen € 45 , 3 of 4 personen € 60, daarna elke persoon meer € 10 extra.)

Een vrienden/vriendinnen shoot is niet alleen heel erg leuk om te doen. Het heeft ook extra waarde als jullie elkaar jaren later nog eens opzoeken en onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken op die “goeie ouwe tijd”. En dan de lol beleven hoe jullie uiterlijk al dan niet verandert zijn, waar toen jullie interesses lagen. Het voegt een extra dimensie aan het ophalen van herinneringen bij een gezellige trip langs memory lane, en zorgt zeker voor “Oh ja weet je nog” reacties.

De shoot kan natuurlijk gedaan worden op m’n zolderstudootje, maar veel leuker is misschien wel een locatie waar jullie allen iets mee hebben, rondhangen of samenkomen. Natuurlijk trekken jullie dan je favoriete kleding aan en nemen jullie je belangrijke accessoires mee. Vergeet dan bijvoorbeeld zeker niet je smartphone (eigenlijk een overbodige opmerking) of dingen die nu super nieuw of hot zijn. Over enige tijd is dat misschien net zo out of date als nu het cassettebandje. (kennen jullie die?)

Jullie kunnen er natuurlijk ook gewoon een funshoot van maken.

Jullie ontvangen ieder na een max. 3 weken een download link via Wetransfer met daarin de mooiste foto’s (minimaal 20ex.), welke allemaal zijn nagelopen en waar nodig gecorrigeerd zijn op stofjes, uitsnede, kleur, ongewenste items enz. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. De foto’s staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

En dat inderdaad voor slechts € 60 bij 4 personen.

Ik zal jullie wel altijd vragen of ik een aantal foto’s mag plaatsen op mijn site, maar het is geen verplichting. Vinden jullie het fijn om iemand mee te nemen, bijvoorbeeld omdat je je dan meer op je gemak voelt, of gewoon voor de gezelligheid. Gewoon lekker doen, ik vind het prima.

Er is niets meer bijzonder dan de komst van een nieuw leven.
Zwangerschaps shoot vanaf € 75 (studio)

Deze periode is zeker één van de mooiste uit het leven. Het uitkijken naar dat nieuwe mensje met het beste uit jullie beiden. Dan is het zeker zo leuk om een prachtige herinnering te behouden aan die periode in de vorm van een serie mooie foto’s.

De foto’s worden vervolgens nagelopen en gecorrigeerd. Je ontvangt na een aantal weken een een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto’s alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. Maar ze staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd. Als extra kun je ze ook bijbestellen in de vorm van een diashow, een mooie grote afdruk voor aan de wand of in een album, digitaal en/of afgedrukt.

Een shoot, binnen in m’n studio kost slechts € 75.
Wil je er graag een mooi opgemaakt album bij (20 pagina’s op 24x30cm) dan zijn de extra kosten € 65.
Of een schitterend afgedrukte canvas is ook mogelijk, 40x60cm voor € 40, op formaat 50x70cm kost € 50 (groter prijs op aanvraag).

Uiteraard kun je de foto’s ook zelf laten afdrukken, jullie krijgen ze in hoge resolutie zodat alle mogelijkheden open staan.

Portfolio shoot vanaf € 75

Ik maak portfolio’s voor modellen, visagisten, figuranten, artiesten en opdrachtgevers. Man, vrouw, oud, jong, dik of dun, het is uitstraling en charisma die mensen mooi/interessant maakt. Ik ben geen modellen-, casting- of artiestenbureau, maar je kunt gratis een eigen pagina op m’n site krijgen als je dat wilt, mits je bij mij een portfolioshoot hebt laten maken. Er worden dan een aantal foto’s uit de shoot (max. 15) op mijn website geplaatst waar je vanaf je facebook of eigen site direct naar toe kunt linken. Dit is geen verplichting maar een gratis optie. Ben jij op zoek naar mooie foto’s van jezelf tegen een aantrekkelijke prijs waarmee je jezelf kunt promoten en/of aan kunt melden bij modellen en castingbureau’s. Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Normaal kost een professionele portfolioshoot met digitale nabewerking al snel zo’n € 300. Ik bied dit aan voor € 75. Als je een visagiste wilt moet dit apart worden bijgeboekt. Maar je kunt je natuurlijk ook zelf opmaken of je eigen visagisie regelen. Aan jou de keus.

Bij de portfolioshoot werken we uiteindelijk naar een totaal van 20 goede foto’s verdeeld over maximaal 4 door jou gekozen categorieën, portret, pose, fashion, reclame, thema, fantasy, glamour, badkleding*, lingerie*, enz. (* vanaf 18 jaar).

De foto’s worden vervolgens nagelopen en gecorrigeerd. Je ontvangt na een aantal weken een een mailtje met een link naar de website van wetransfer vanwaar de foto’s alleen door jullie te downloaden zijn. Het enige wat dan nog even moet gebeuren is er met je rechtermuisknop op klikken en uitpakken. De foto’s zijn op een dusdanige resolutie dat ze bij elke digitale fotoservice afgedrukt kunnen worden tot een formaat van 50x75cm. Maar ze staan er ook op een kleiner formaat bij, zodat die heel goed te gebruiken zijn op je social media. Deze bestanden kun je herkennen omdat in de naam SocMed is toegevoegd.

Heb je zelf nog wensen en ideeën voor uitbreiding van je portfolio? Mail mij dan je ideeën met (als je die hebt) je digitale sedcard of website met je portfolio.

Een contract voor de portfolioshoot kan, maar hoeft bij mij niet, want het zijn jouw foto’s, en dus ligt het copyright bij jou. Ik mag wel de foto’s gebruiken ALLEEN ter promotie van mijn werk, uiteraard NIET voor commerciële doeleinden. Hiervan ontvang je een ondertekende verklaring.

– Modellen en figuranten t/m 16 jaar worden alleen gefotografeerd in het bijzijn van 1 van de ouders of verzorgers.
– Modellen van 16 tot 18 jaar alleen in het bijzijn van iemand van 18 jaar of ouder.

Voor alle modellen geldt: neem gerust iemand mee naar de fotoshoot. Ik vind ik het gezellig als je een van je ouders, je vriend/vriendin, of een andere bekende meeneemt.

Bands en artiesten promo shoot. (vanaf € 75)

Artiesten, zangers, zangeressen, bands, acteurs, actrices, show, dans of theatermensen enz. Beginnend of al flink aan de weg timmerend, amateur, semi-prof of professioneel kunnen mij boeken voor een shoot. Fotoshoots voor voor op de eigen website, posters, aanplakbiljetten, voor promotionele doeleinden of voor een CD-cover + inlay, het is allemaal mogelijk. Ook het ontwerp en de opmaak van het promotiemateriaal is mogelijk.

Aangezien dit veelal shoots in opdracht zijn zullen de kosten zijn derhalve sterk afhankelijk van wat de opdracht inhoud en daardoor is het niet mogelijk een prijs hiervoor te vermelden. Neem daarom contact op, vul vast eventuele gegevens in op het contactformulier op de contactpagina en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. We gaan dan de opdracht bespreken en u ontvangt vervolgens van mij een offerte.

Themashoots zowel in studio als op locatie. (op TFP basis)

Themashoots zijn leuk om te doen zowel in studio als op locatie. Het vraagt creativiteit van zowel model, visagist als fotograaf. Aan de andere kant kun je er je fantasie lekker op loslaten. Omdat dit leuke shoots zijn om ieders portfolio aan te vullen bestaat de mogelijkheid deze shoots op een TFP-basis te doen.

Bekijk hiervoor de pagina Thema Shoots