PROJECTEN

Projecten

Projecten ontstaan vanuit ideeën, samenwerkingen en leiden tot leuke en gezellige shoots met mooie foto’s als eindresultaat. De ene keer voor een opdracht, een andere keer als portfolioaanvulling. 

Special Shoots

Ideetjes voor shoots die ik graag eens zou willen doen. Allemaal op basis van TFP (Time For Portfolio/Photo). Dus puur voor het portfolio van alle meewerkende partijen. Ik sta ook open als je zelf een leuk/interessant idee hebt. Wil je kijken naar mijn special shoots klik dan op de knop.

Bekijk de Special Shoots

Dansschool Dancing Wise

Een ontzettend leuk project met de wedstrijdgroep Alternate Perception van dansschool DancingWise. DancingWise opgericht door Ingeborg van Weissenbruch en Désiree Lips. De dansschool heeft met Alternate Perception al diverse prijzen op danswedstrijden in de wacht gesleept.
Kijk zeker ook eens op hun website: Dancingwise

Fietscrosswedstrijd bij de Spuicrossers

Eens even wat anders dan een studioshoot of dergelijks. Sportfotografie, een wedstrijd in verschillende categorieën en leeftijden gereden bij de Spuicrossers in Oud-Beijerland. wel even wennen aan de snelheid. Want zelfs de allerkleinsten gaan soms sneller dan je denkt. Was dus even zoeken naar instellingen en dergelijke. Maar een uiterst leuke en leerzame dag met gave foto's.
Meer weten over fietscrossen: FCC Spuicrossers