Jan_Dijkshoorn

Wie ben ik?

Wat doe ik?

Wie ik ben?

Ik ben Jan Dijkshoorn, een echtgenoot, een vader,
een supertrotse opa, een vriend en een beetje prettig gestoord.

Gek op de bergen en bluesmuziek. Maar ik kan daarnaast ook best diverse andere muziekstromen waarderen.

Fotograferen deed ik al in het analoge tijdperk, zij het toen nog niet zo frequent. Met de komst van de digitale fotografie is het echt een passie geworden waarin ik me kan uitleven. Zeker toen ik de fotografie ook nog eens in mijn werk als grafisch vormgever ging gebruiken.

Van origine ben ik een grafisch vormgever, beeldbewerker en autodidactische fotograaf. Ik hou er van om shoots naast professioneel ook leuk, gezellig en ontspannen te houden. Daar krijg je de beste/mooiste foto’s van.

Wat ik doe? 

Ik ben een fotograaf met een kleine fotostudio gevestigd in Oud-Beijerland, een gezellig plaatsje in de buurt van Rotterdam.
Ik fotografeer voor zowel particulieren, bedrijven en webshops.

Naast shoots met gezinnen, best friends of loveshoots, zwangerschaps shoots of een shoot kids hou ik me zeker ook bezig met productfotografie, fashion-en lifestylefotografie, reclame- en modelportfolioshoots.

De shoots kunnen zowel in m’n kleine, maar leuke zolderstudio als op locatie of bij je thuis.

Ben je (beginnend) model en wil je je portfolio uitbreiden, kijk dan ook eens onder het menu projecten bij specials. Daar staan shoots en projecten die ik met enige regelmaat ook op (Time For Photo) TFP-basis doe.